Verhit een grote koekenpan of Nederlandse oven op een matig vuur en voeg 2 eetlepels van Land O Lakes Butter. Wanneer gesmolten, voeg de helft van de gehaktballen en beweeg rond de pan tot bruin. Als bruin, verwijder ze met een schone bord en herhaal met de rest van de gehaktballen.
Ik zag dit recept slechts een paar dagen geleden dat Pioneer Vrouw geplaatst, en gewoon kwijlde. Ik zei dat recht toen en daar, ben ik zo het maken van deze! De andere grote ding is als je naar haar website en speld haar post op Pinterest, Land O Lakes zal 9 maaltijden doneren aan Feeding America, tot 2 miljoen maaltijden! Ziek geef je de link beneden.
Nu voeg uw pasta aan het kokende water. Kook de pasta al dente, afvoer en giet op een groot bord of schaal. De uien en jus zou nu lekker gedaan, zodat giet het mengsel over de pasta, top met de gehaktballen, strooi wat peterselie erover, schep in kommen en chow beneden. Serveer als je met een salade, stokbrood en fruit.
Dus we zijn teruggekeerd uit de laatste van onze zomer vakantie . Het was een wervelwind tour terug naar New York om het bezoek van vrienden en familie. We keerden terug naar huis vannacht ongeveer 10 uur vanaf: in 86 uur we bijna 2000 mijl in 24 uur rijtijd reed; sliepen in drie verschillende plaatsen; aten 9 verschillende plaatsen; Ging naar een feest; had een diner met vrienden; bezocht met twee verschillende familie en deden een beetje winkelen. Het was een drukke tijd.
Dus, voor vandaag ben ik het uittrekken van een recept dat ik maakte ongeveer twee weken geleden. Dit is Ree Drummond â € “The Pioneer Womans Salisbury Steak Gehaktballen. Zoals u weet dat ik vervangen voor wat ik bij de hand hebt of wat lijkt te werken voor mijn familie. Dit recept hieronder is vrij dicht behalve ik voegde meer paneermeel als mijn vlees leek echt papperig en wilde verblijf in gehaktbal vorm. Ik wist ook niet runderbouillon dus ik gesubstitueerde Chicken en het smaakte prima. Het originele recept is in de link hierboven.
Mijn dochter had een vriend op de nacht dat ik deze maaltijd geserveerd. Het is moeilijk waar diner voor mensen buiten mijn familie. Ik ben koken voor wat ik weet dat mijn familie voorkeuren en hun smaak zijn uniek. De meeste van hun vrienden te pikken op wat ik hen te dienen maar vanavond het leek te gaan over echt goed, zelfs met de vrienden.
Mijn gehaktballen misschien niet bij elkaar bleef al te goed, dus het leken niet zo mooi als ik wou dat het deed, maar het smaakte geweldig! Mijn kinderen hadden een vriend voor een etentje en tussen de 5 van ons dat we aten elke laatste druppel van. Het had een geweldige hartige smaak die goed ging met de boterachtige ei noedels.
Romige peper varkensvlees butternut havermout met appels
De rust Ofthe maaltijd. 4 TBSP Boter, verdeeld 1 grote zoete ui, gehalveerd en gesneden 2 1/2 kopje rundvlees bouillon 1 eetlepels Worcestershire saus 1 TBSP Ketchup 2 TSP Bruin Mosterd 2 TBSP Cornstelch 1 lb ei noedels, gekookt naar al dente en gedraineerde verse peterselie, gehakt
Calorieën: 643kcal koolhydraten: 57G-eiwit: 30g Vet: 32g Verzadigd vet: 13G Transvet: 2G Cholesterol: 143 mg Natrium: 738mg Kalium: 617 mg Vezel: 3G-suiker: 6g Vitamine A: 291IU Vitamine C: 3 mg Calcium: 85 mg IJzer: 4 mg
640 35 minuten Dit Salisbury Steak Recept komt met dank aan de Pioneer Vrouw zelf! Lees verder en geniet ervan! Recept Byfood Fanatic 14 Ingrediënten Vlees 1 TBSPBEEF BASE, Poedervormig 1 1/2 LBSGROENT RUNDING PRODUCTEN 1ONION, GROTE CONNED GOEDEREN 2 CUTPSBEEF Bouillon CONTENMENTEN 2 TBSPCATSUP 2 TSPMUSHARD, DROGE 1 TSPE SAUSE SAUSE 2 TBSPWORCESTER SAUSE
Wat te dienen met Pioneer Woman Salisbury Steak?
Je kunt Salisbury Steak een verscheidenheid aan manieren maken - als een velpan diner, in het langzame fornuis, of gewoon opgebakken in je oven, zoals dit pionier vrouw recept. Katie suggereert het dienen van de jouwe over beboterde noedels in plaats van aardappelpuree, wat een unieke en potentieel eenvoudiger manier is om het te serveren.
Wat is de beste manier om een Salisbury biefstuk te koken?
dit gaat zo klinken, maar de eerste keer dat ik me herinner dat Zweedse gehaktballetjes in IKEA was. Ik was nog nooit eerder in die iconische winkel geweest en om de volledige ervaring te krijgen die ik at bij de food court. De gehaktballetjes waren zo lekker dat ik een zak van hen in de bevroren sectie kocht. Het was een gemakkelijke en lekkere avondmaal om bij de hand te hebben.