Selecteer eerst goede, verse maïstortilla's, idealiter die zijn gemaakt van Nixtamal en rekenen niet op conserveermiddelen. Vervolgens, hitte olie over middelgrote high en fry tortilla's ongeveer tien seconden per kant, totdat ze gewoon beginnen te knellen en bruin. Je kunt ze op papieren handdoeken afvegen als je op hun hoede bent van te veel olie, maar geen zorgen hoe je er niet veel van zult genieten.
pionier vrouw zeevruchten enchiladas pioneer vrouw slow fornuis zoete aardappelen thuis
leg tortilla op een plaat, lepel 2 of 3 eetlepels van het zure roommengsel in het midden. Rol tortilla, plaats vervolgens de naadzijde in een bakpan van 913 inch. Herhaal met resterende tortilla's en zure roommengsel.
Tweede knapperige kip Florentine smelt pure schat van een koelkastraid. Verminder de warmte enigszins indien nodig om de olietemperatuur te handhaven. Ree Drummond deelt een spatchcock kippenvel pan avondmaal fabelachtige perzik whisky kip een kip.
seizoen 19 aflevering 2 kip vier manieren. De dijen in de M Spotlight in een geweldig alles in één Italiaanse kippenvel Pan-avondmaal en vierde een verbluffende maaltijdset met gemarineerde kip en noedels getransformeerd in minuten in een super snelle Teriyaki-kip met. Plaats de kip op een rek op een omrande bakplaat.
Maar ondanks de EVOLUTION van de keuken, zal er altijd ruimte in mijn hart zijn voor die Tex-Mex Classic: Cheese Enchiladas. En nee, ik heb het niet over geitenkaas enchiladas. En nee, ik heb het niet over Radish, Rajas en Queso Aejo Enchiladas. Ik heb het over een bord van gerolde maïstortilla's gevuld met eozing gele kaas, drijvend in plassen van brown-chili jus. Ja, dat soort kaas enchilada. De Tex-Mex-soort.
Chili Gravy is een mash-up tussen bloemgebaseerde jus en Mexicaanse Chili-saus. Het is een soepel en zijdeachtig Stof , Redolent met aardse komijn, rokerige Chiles en Pungent knoflook. Het is niet vurig, zoals het is gemaakt door Anglos, maar het heeft geen smaak. En meestal, er is geen vlees in chili-jus gewoon dik, meel, bouillon en specerijen.
op koude, bittere dagen, soms wil je gewoon comfortabel eten eten, iets om je warm en gezellig te laten voelen. En als macaroni en kaas of gegrilde kaas broodjes zijn je gebruikelijke comfort van keuze, waarom probeer dan deze dan niet? Theyre Cheesy, niet te pittig en een echte smaak van Texas. Natuurlijk, je hebt misschien kaas enchiladas gehad, maar tenzij je ze in Texas had, proefden ze waarschijnlijk niet als deze.
Wilt u meer heimwee Texan? Nou, ik ben begonnen met het aanbieden van aanvullende recepten voor betaalde -abonneers om te helpen met de kosten van het uitvoeren van de site. Hoewel ik niets wegneemt, als je Homesick Texan wilt ondersteunen en toegang hebt tot exclusieve, nooit gezien - alleen vóór de abonnee-alleen-berichten, overweeg dan een lid te worden; Jaarlijkse abonnementen zijn zo laag als $ 25. Bedankt voor het lezen, uw overweging en uw steun!
Wist u dat, naast het hebben van een denkbeeldige zwarte opa, ik eigenlijk een grote oom van Mexico had? Het is waar! En dus wat als het alleen door het huwelijk was, en dus wat als ik absoluut geen interessante etniciteit in mijn bloedbaan heb? Kijk, mijn vader, die stierf voordat ik werd geboren, laat zijn ziel rusten, had een zus genaamd Fleda Mae, rust haar ziel en Fleda Mae was getrouwd met een Mexicaanse man genaamd Luchan, rust zijn ziel. Ik herinner me zowel Fleda Mae en Luchan liefdevol, maar naast hun vriendelijke, liefdevolle natuur en het feit dat ze in Bakersfield woonden, herinner ik me niet te veel over hen. Ik herinner me terug Fleda Maes High Ploetted en erg zoete stem. En ik herinner me absoluut Luchans Enchiladas.
Begin met het teen van de ui. Ben je het beu om je te laten zien hoe je een ui moet dobbelen? Omdat ik mezelf niet snel opdagen. Ik ben helemaal over het doorbreken van dingen hier op de pionier vrouw koks.
voor de rest, je hebt maïs tortilla's, gehakte zwarte olijven, gesneden groene uien, en vers geraspte scherpe cheddar kaas. Ik zeg vers geraspt, want hoewel ik niets heb tegen convenience foodsi denk ik dat ik hier is vastgesteld, advertentie Nauseami vindt dat het raspen van cheddar kaas uit een blok resulteert in een yummer, smeltty-er-kaasachtige goedheid. Je moet me gewoon op deze vertrouwen.
Opmerking: als u een hekel aan zwarte olijven, laat u niet afschrikken door zijn aanwezigheid in dit gerecht. Je zult nauwelijks weten dat ze theretheyll gewoon een pittige zoutheid toevoegen en textuur die de enchilada's echt over de top neemt. Alsjeblieft. Wees alsjeblieft niet bang.