We komen tot een van mijn favoriete seizoenen. alle! Dit betekent prachtige kleuren op de bomen, laarzen sjaals en alle dingen pompoen. Ive afgerond een aantal van de beste pompoenrecepten rond. Wat zoet. Wat hartig. Pompoenrecepten voor elke maaltijd van de dag, inclusief desserts en dranken. Genieten!
Sommige beslag is gescheiden en gemengd met melasse en zwarte voedselkleuring. Ik kon geen regelmatige zwarte voedselkleuren vinden, dus uiteindelijk maakte ik in plaats daarvan het gebruik van suikerglazuur. Het zag er een beetje groen uit om eerlijk te zijn, maar als het ooit kookte, kun je het nooit vertellen.
De Pioneer Vrouw suggereert met behulp van een lepel of een plastic spuitfles. Ik heb geen plastic spuitfles, en de lepel was super rommelig, dus uiteindelijk heb ik een meetbeker met een uitloop / giet eraan. Het zwarte beslag wordt hier gebracht en ontwerpen zijn gemaakt op de verwarmde pan. Zodra het ongeveer 30 seconden is gekookt, wordt het reguliere beslag over de bovenkant gegoten en gekookt zoals jij zou andere pannenkoek!
Maar Pumpkin Pie gekruide pompoenpancakes lijkt gewoon perfect, ja met een klopje boter, en een flinke giet van ahornsiroop. Ik heb toevallig ook een slagroom van een zoete aardappelpie en verdoemd gehad als dat niet leek op het juiste ding.
Calorieën: 345kcal koolhydraten: 55G-eiwit: 11g Vet: 9g Verzadigd vet: 5G Cholesterol: 103 mg Natrium: 75 mg Kalium: 497 mg Vezel: 3G-suiker: 13g Vitamine A: 7503IU Vitamine C: 2mg Calcium: 227mg IJzer: 3 mg
Met een beetje Tweeking is dit recept fantastisch. Ik heb dit recept al geruime tijd gewijzigd om het te perfectioneren. Ik dacht dat de pompoenmaak oorspronkelijk te zwak was en het ontbrak een echte pompoenrecept-smaak zonder nootmuskaat. Ook was de kaneelaroma niet merkbaar . Hier zijn mijn suggesties: 1. Voeg 1 1/3 kopjes Pumpkin toe 2. Voeg 1 TBSP-kaneel toe 3. Voeg 1/2 TSP NUMMUMMAD toe 4. Verwijder de piment, azijn en gember hier zijn mijn ingrediënten: 2 kopjes Al-Purpose Meel 3 eetlepels Bruine suiker 2 theelepels bakpoeder 1 theelepel bakken soda 1 eetlepel grond kaneel ½ theelepel nootmuskaat 1/2 theelepeltje zout 1 1/2 kopjes melk 1 1/3 kopjes pompoen puree 1 ei 2 eetlepels plantaardige olie, het maakt een mooie dichte pannekoek van pannenkoekjes is fantastisch met een fatsoenlijke siroop. Ik heb het meerdere keren gehaald en krijg altijd lovende beoordelingen.
volgde dit recept, behalve om de kaneel en gember enigszins te uplen en een extra eetlepel bruine suiker toe te voegen voor persoonlijke voorkeuren . UITSTEKEND! Ik deel het uit met een groot ijscijfer - het maakte 15 pannenkoeken. Perfect met een beetje ahornsiroop, en mijn kinderen willen graag chocoladeschilfer in plaats daarvan plaatsen. Ik heb veel pannenkoeken geprobeerd en ze zijn te zwaar, papperig, of ze hebben niet genoeg smaak. Dit zijn licht en pluizig met grote textuur en smaak. Maak ze nu!:
na het zien van de rating dacht ik dat ik een poging zou geven, ik het niet om dit recept gaf. Het beslag is smaakloos, kookte niet helemaal door, tenzij I gaar het bijna verbrandde de buitenkant. Ik volgde het recept exact. Wat een verspilling van mijn ingrediënten.
deze waren behoorlijk smakelijk zoals het is. Ik heb een batch gemaakt volgens het recept zoals geschreven, en mijn man en ik waren het erover eens dat ze een beetje aan de droge kant waren. Ook waren de specerijen mooi, maar groter Metingen zijn nodig. Ik heb dit recept opnieuw geprobeerd, alleen deze keer gebruikte ik 11/2 kopjes pompoen, verdubbelde de kaneel en gember en botste de bruine suiker op tot 1/3 kop. Veel smakelijker! Dit zou dit recept naar onze mening tot 5 sterren brengen. One Tip ook, als u bruine suiker gebruikt, kliep het in uw natte ingrediënten om het op te lossen. Meng het in de droge resultaten in knobbels en als u ze probeert te mengen zodra het natte en droog is opgenomen, zal u het beslag vermengen. Ik ben het ermee eens met een andere recensent, voeg geen vloeistof toe aan dit recept. Spreid het beslag gewoon over met de achterkant van de pollepel, of wat je ook gebruikt. Meer melk toevoegen zal de pompoen en spice-smaak verdunnen. Bedankt voor het delen van dit recept!
Pannenkoeken zijn een brunch Favoriet, maar ze maken voor een menigte is geen gemakkelijke prestatie. Zelfs met een grote koekenpan of bakplaat is het bijna onmogelijk om iedereen een warme korte stapel tegelijk te dienen. Onze oplossing? Deze eenvoudige plakpannen pannenkoekenâ € "in wezen een gigantische, donzige, boterachtige pannekoek die je in vierkanten zult en warm is aan vrienden en familie. Om de handtekening goudbruine kleur te bereiken, geborsteld we de pannenkoek met gesmolten boter na het bakken en dook hij onder de grill voor de finishing touch. Houd het klassieke met het basisrecept, of probeer een van onze variaties hieronder. Het maakt niet uit uw add-ins, moet u te dienen met boter en ahornsiroop.
Bak tot de pannenkoek goudbruin en veren terug in het midden als prikte, 11 to13minutes. Verwijder fromoven en verwarm de grill hoog. Borstel de resterende 2 eetlepels gesmolten boter op de pannenkoek. Broil tot ze goudbruin zijn, 1 tot 2 minuten, roterende halverwege.
Mix-In Idee 1: bananen, kaneel en gehakte PeanutsMix 2 theelepels kaneelpoeder door het beslag met de droge ingrediënten, bereidt vervolgens recept geschreven. Schraap beslag in de pan en leg er 2 plakjes gesneden bananen. Bakeaccording recept, borstel met gesmolten boter en leg 1 eetlepel kristalsuiker vóór braden. Serveer overgoten met ½ kop gehakte geroosterde gezouten pinda's.
Maar het was haar vier pagina's Homemade geglazuurde donut tutorial die maakte me te stoppen. Waarom nooit eerder Ik controleerde de mail eerder? In plaats van pannenkoeken ik had kunnen maken donuts voor het diner! Het had allemaal dezelfde ingrediënten als pancakesâ € “suiker, melk, eieren, boter, meel. Plus theyre gebakken, waardoor ze nog meer decadent voor de dag!
Gail van One Tough Cookie getweet terug met de vraag of ik van plan op te geven alle drie voor de vastentijd. Op het moment dat ik hield niet te plegen, maar ik ben er klaar voor. Ja, Ill geven chips. A terughoudend ja tegen gin en tonic. Maar aangezien ik mijn kans gemist op het maken van donuts afgelopen dinsdag, Ive toegestaan myselfat minste Todaya paar Rees.
En met ervaren Rees Homemade geglazuurde donuts uit de eerste hand, ik denk theyre vrijwel ultimatepure featherlight lekkernijen, zoals warme Krispy Kreme rolt de transporteur vers overladen met glazuur.
Ben je het dineroutine beu?
Toen ik was aan het surfen door middel van het maken van Wonderen, MijnGeheim Recept Clubassignment voor deze maand, ik wastorn. Maak ik lief? Hartige? Ontbijt? Lunch / avondmaal? Welke waydo Ik wil naar Ik bladerde door veel van haar recepten met een geweldig klonk; cinnamon roll cake, carrot cake kaneel broodjes, slowcooker balsamico rundvlees duik sandwiches, slowcooker bruine suiker en knoflook kip, caramel nougat bar pindakaas cookies, orbig , vet, taai chocolate chip cookies. Ik kon gaan en één, maar ik doe.
Therewere zo veel opties om uit te kiezen en theyall klonk heerlijk. Ik leunde meer naar de cookies, omdat Im een uitloper voor ahot, taai cookies, maar mijn kleine man had een aantal zeggen-zo in de beslissing en hij gebaart dat hij altijd wint. Hij wilde ontbijt eten, pannenkoeken om precies te zijn. Dus hebben we besloten om te gaan met Pioneer Womans Perfect Pancakes. Dit zijn een favoriet van Rebekka en haar familie, dus ik wist dat we konden verkeerd gaan met deze pannenkoeken.
We love ontbijt eten in ons huis. Niet alleen hebben we genieten in de ochtenden, maar goed hebben ook ontbijt voor het avondeten van tijd tot tijd. Soms Ziek jazz dingen en goed hebben quiche, ontbijt burrito's of huevos rancheros . Andere tijden Ziek houd het een beetje meer traditionele; koekjes en jus, pannenkoeken, eieren, spek, en de lijst gaat maar door. Weve zeker genoten van ons eerlijk deel van de pannenkoeken; traditionele, bosbes, pompoen, bruine boter om er maar een paar te noemen. Terwijl ik hou van de smaak gebrachte variatie, ik geniet van een goede ol basic pannenkoek.
Dat is precies wat ik kreeg toen ik deze pannenkoeken gemaakt. Gewoon een basis pannenkoek vol boterachtige smaak. Deze pannenkoeken waren alles wat ik graag over een pannenkoek. Licht en pluizig aan de binnenkant, gouden buiten met een lichte crunch rond de randen. De textuur was perfect. De smaak was goed ook; boterachtige en licht zoet. Zowel Spencer en ik genoten van hen, maar de echte zegel van goedkeuring kwam van Tucker. Hij hield van hen. Hij begon te praten over hoeveel hij hield de buitenkant van hen; de textuur en crunch. Een echte eten criticus en slechts 3 1/2 hes! Deze waren een hit in ons huis en ik weet dat zij zullen worden genoten op uw ontbijt tafel!